Wat is het verschil tussen een stoel en een zittende bureaustoel?

ARBO Bureaustoel INOFEC Flow NPR | Inofec.nl - Inofec

Wat is het verschil tussen onze zitmeubels en een zitbal? Veel mensen weten het niet, er is echt een enorm verschil. De ergonomisch ontworpen zittingen en ballen zijn de beste oplossing voor je wervelkolom en je lichaamshouding. Denk er eens over na, wil je een stoel die perfect is geplaatst voor je lichaam en zit met een rechte rug en een stoel recht onder je vandaan geschoven, voor een betere uitlijning van de wervelkolom? Of heb je liever een omgeklapte stoel en zittend met je bovenrug in een oncomfortabele en ongepaste houding?

Het antwoord ligt voor de hand, de juiste stoel Clearance Bar heeft een recht, plat oppervlak dat tegen uw rug ligt, de voeten naar u toe gericht en de voeten stevig op de vloer. Dit zal uw ruggengraat zo positioneren dat uw lichaam zijn natuurlijke hoogte kan behouden, waardoor uw ruggengraat wordt gestrekt en uw houding wordt gecorrigeerd.

Door een ergonomisch ontworpen stoel te hebben, zoals de Leg bone Lumbar Support anduming, kunt u uw houding corrigeren, uw zitpositie corrigeren en de uitlijning van uw wervelkolom verbeteren.

Door simpelweg een wandmeubel of een uitbreiding van uw huidige stoel toe te voegen, kunt u een ergonomische bureaustoel hebben waarin u kunt staan, zonder dat u wielen op de grond hoeft te plaatsen. Je hebt dus een bureaustoel die je rug omhoog brengt, je voeten sterker maakt en je houding verbetert.

Bovendien kunt u zowel een ergonomische stoel als een relaxfauteuil (een stoel die verder naar achteren gaat dan voorheen) hebben, uw nek en schouders behandelen, dus volledig ontspannen en heerlijk werken. Met een lig- of zitbureaustoel kun je vrij zijn, bewegen, een boek lezen of een computer gebruiken. Het verbetert ook je rugondersteuning. Je armen hangen niet aan je polsen, maar door de zwaartekracht, en dit veroorzaakt stress, op je nek en schouders. Deze eenvoudige oefening kan je een heel eind helpen en ook pijn in de onderrug verlichten.

We weten echter allemaal dat zitten niet bepaald het beste is voor onze gezondheid, toch? Zo vind je bij ons ook een ergonomische bureaustoel die speciaal is ontworpen om te staan, werken, oefeningen te doen etc. Waarom niet? Als u een computer langdurig moet gebruiken, kan dit zeer nadelig zijn voor uw rug. Sommige computerstoelzittingen hebben een zeer dunne steun met een computertafel die in hoogte verstelbaar is. De hoogte kan worden aangepast, zodat u de juiste werkhouding krijgt.

Bovendien zou het geweldig zijn als je elke dag een reeks rekoefeningen en oefeningen kunt doen, en je kunt zelfs yogahouding (je lichaam vragen om uit te rekken), samen met oefeningen, je spieren versterken en de flexibiliteit verbeteren. Het resultaat is strakkere spieren, minder lichaamsvet en u kunt ook rechtop staan ​​en uw lichaam rechtop houden.

Bovendien kan lang zitten je erg vermoeid maken. Het geheim zit hem in het feit dat er een efficiënte manier is om pauze te nemen en het energieniveau op peil te houden. Een reeks rekoefeningen doen kan je veel helpen, zodat je de schade aan je rug kunt voorkomen en je de hoogte van je stoel gemakkelijk kunt aanpassen. Als je opstaat, verbrand je energie, waardoor je het bovenste deel van de stoel van je rug houdt.

Nu kunt u rechtop staan ​​en uw lichaam rechtop houden! Ook op je werkplek heb je goede verlichting nodig. Een monitor die op leesniveau is geplaatst, is handig. U moet uw kantoor ook zichtbaar maken, aangezien u een titel en een datumboek moet hebben. Enkelmonitor is ook ideaal. Wanneer u zich op uw werk bevindt, moet u zich op een bepaalde plaats op de monitor kunnen concentreren.

Ten slotte, als je oefeningen doet, moet je gefocust zijn, het moet perfecte concentratie zijn. Ogen moeten zich in het midden van je gezichtsveld bevinden, niet op de afstand van het onderstaande scherm, toch? Je moet ook je houding goed hebben! U kunt hoogte winnen door een juiste houding! Er is één geheim dat nog steeds kan worden verkregen, zelfs na de puberteit, drink veel aminozuren, dat enorm zal helpen bij het verbeteren van je lengte.