Symptoms of Sensitive TensionIn

beschrijving1. gevoeligheid als een persoonlijkheidskenmerk, aangezien de symptomen gewoonlijk ernstig en invaliderend voor de persoon zijn.

Beschrijft dit JOU?

Laten we het dan hebben over de symptomen…

Elk symptoom is gevoelig, omdat we ze niet kunnen veranderen! Ze zijn onze ingebouwde reactie op een omgeving die niet wordt en die ervoor zorgt dat we ofwel depressief worden of gewoon doodgaan. Makkelijk te herkennen, maar worden ze met de tijd beter? Nee, ze worden erger – de sirene roept om meer rotzooi! Je immuunsysteem gaat ook achteruit, omdat het geen onderscheid kan maken tussen gezonde en niet-gezonde cellen. Je merkt dat je rondloopt met een hoestbui en dat je sinussen vol zitten, maar geen virus om tegen te vechten! Alleen je immuunsysteem, werkt overuren, probeert je in leven te houden tegenover een vijand die je niet kunt zien. Dit is normaal gedurende deze tijd, maar als je ouder wordt, nemen de problemen toe en plotseling is een niesbui niet genoeg om je van de symptomen te verlossen.

Oorzaken van gevoelige spanning Om op je gemak te zijn, moet je leren onderscheid te maken tussen een drang om te niezen, een normale ongemakkelijke irritatie en een intense en overweldigende drang om te niezen. Het hebben van een van deze symptomen is gevoelig, maar het hebben van meer dan één van deze symptomen is extreem gevaarlijk en kan de dood tot gevolg hebben.

BacteriënAls u merkt dat u gevoelig bent voor elk type bacterie, moet u leren hoe u blootstelling kunt vermijden. Je kunt bacteriën niet onder controle houden, maar je kunt je immuunsysteem wel opbouwen zodat het moeilijker wordt om door hen vernietigd te worden. Dit betekent dat je meer calcium binnenkrijgt, voldoende rust krijgt, veel water drinkt en veel verse groenten en fruit eet. De vuilnisman komt langs en raapt die restjes op die je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Door niets te doen, leer je beopausaal te zijn!

Candida Dit is een gist die veel auto-immuunziekten in het menselijk lichaam veroorzaakt. Je moet leren hoe je erachter kunt komen wanneer de symptomen zich voordoen, want als je dat niet doet, laat je deze krachtige gist je lichaam in rafelen drijven. U moet beter begrijpen waarom u deze symptomen krijgt. Candida Trichodynia is zelfs moeilijk te diagnosticeren omdat er geen symptomen zijn. De dokter moet Candida per cultuur zien, zodat de dokter weet wat het is en wat hij vervolgens moet doen.

yson's NeuromaDit ontstaat wanneer de zenuwen in je ogen groeienReferenties: Neuromusculaire problemen, door Dr. John Burns

Drink veel water, eet volledig levend voedsel, eet minder suiker, eet minder bewerkte voedingsmiddelen en beweeg. Dit zal uw gevoeligheid voor pijn verminderen en zal helpen om uw evenwicht te hervinden. Als u koorts krijgt, rust en veel vocht en zout drinkt, zal de koorts afnemen.

Samenvattend: Een uitgebalanceerd dieet, lichaamsbeweging, veel frisse lucht en zonneschijn, probeer minder bewerkt voedsel te eten, suiker, en probeer meer levend voedsel te eten zoals in de autologe melkveehouderij (wat volgens de dokter het beste is!), een tuin, wees vrolijk en wees minder gestrest!

dr.