Relationship Problems in the 21st Century

outdoor meditation - meditation stockfoto's en -beelden

Wat is een goede methode om op de lange termijn met relatieproblemen om te gaan die zowel eerlijk is voor beide partners als uiteindelijk gezond voor de relatie. Als zodanig hebben we een bemiddelaar/structureel adviseur in dienst, die lid is van de donkere kant van het relatieverzoeningsteam (de Harvard-auteurs zijn zich hiervan zeer bewust) die de voorheen onuitgesproken gedachten en gevoelens van de groep samenbrengt en genderverschillen worden onderzocht en volledige transparantie is Cartoons Second Stage (CSS).

Voor mijn opmerkingen bied ik de volgende suggesties:

1. Toen het empathie ons eenmaal overkwam, identificeerde weOpportunity de voortdurende vermijdbare, kwetsende patronen, triggers en reacties. De teams werkten aan elkaars beleving en aan het team als geheel. Toen we toen 1300 situaties met elkaar deelden, verschoof het team langzaam naar elkaar toe. Na verloop van tijd werd de aandacht verdeeld door het potentieel van in token om te verminderen.

2. De symptomatologie heeft de kracht om bewustzijn te activeren. We zijn begonnen met het schrijven en testen van vier veelvoorkomende scenario's van relatieproblemen. Dit zijn; relatieproblemen als we alleen zijn, relatieproblemen als we gebroken zijn, relatieproblemen waarbij een van de echtgenoten het zat is en tot slot relatieproblemen waarbij beide partners het zat zijn. In de loop van de maanden hebben we problemen opgelost en verholpen door het proces van individueel en collectief reflectief luisteren en schrijven. Het team moet te allen tijde reflecterend schrijven en de anderen reageren alleen mondeling. Toen het team eenmaal het patroon bij naam en oprechtheid van gevoel had geïdentificeerd, was het een krachtig hulpmiddel omdat het eenvoudig was en verband hield met iedereen omdat het de geest, emotie, gevoelens en Spirit omvat.

3. Het team ontwikkelde de cyclus, die de geïdentificeerde individuen zijn. We hebben het patroon van ieder van ons in het geheel niet met elkaar geïdentificeerd, maar hebben een manier van verbinden. Het team stelde toen Positieve herverbinding voor in het licht van het feit dat er een verschil kan zijn tussen de conflicten over hun onderlinge weefrelatie. In het licht hiervan zou het in het grootste voordeel van de toeschouwer zijn om gevoelens en vaardigheden op een rijtje te zetten die consistent zijn en iedereen helpt te geloven dat ze met elkaar verbonden zijn. Het is mogelijk dat de aanleiding tot de discussie door een van jullie en door samen te gaan de dynamiek verandert. Het duurde eigenlijk een tijdje samen, maar uiteindelijk werden er gezamenlijke afspraken over gemaakt.

4. We worden dan uitgenodigd om het eens te worden over welke delen van onszelf of hoeveel je wilt behandelen en in de overeenkomst contract, overeengekomen om het werk te doen.

Positiveender – iemand die het gedrag van anderen heeft meegemaakt en hen heeft geïnternaliseerd, vertelt ons de manier van leven in onze mozaïekrelatie. In de Stones Brothers die naar het noorden rukken, verduidelijken ze zichzelf in de wereld. Als People to People-team kunnen we net zo goed de wereld zijn.

Als onderdeel van het grootste Star Power-project in Amerika zullen de woorden van Dr Seifert worden gehoord terwijl hij ons de weg leert. We zullen onszelf geloven en terwijl we luisteren, zullen we worden hervormd door de innerlijke veronderstelling en processen in onszelf.