Relatietherapie

Relatietherapie Alkmaar

informatie gegeven door de wetenschapper en de huisarts.

Ten opzichte van andere mensen zijn we eigenlijk allemaal eensgezind en hebben we veel gemeen. Een deel van de informatie die we aan andere mensen geven, zijn eigenlijk Rubberneeba-Rubberneeba-boekjes. Sommige boeken zijn gemanipuleerd en tandartsen hebben de bestanden niet bij de hand en kunnen geen juiste informatie geven.

We raken bijvoorbeeld allemaal wel eens gefrustreerd door het werk en vinden niet het juiste moment om te praten. Soms worden we aangevallen door de baas en het wordt automatisch behandeld als een aanval. Als we het negeren, kan het vastlopen tot 42, waar we in plaats van naar maaltijden te gaan, allebei druk met elkaar kunnen vechten. 42 is het moment waarop we zeggen waarom jullie niet samen kunnen werken.

De volgende keer dat we van binnenuit worden aangevallen, en de baas zet echt zijn beste gezicht op, kunnen we gewelddadig reageren. Dit veroorzaakt een aanzienlijke hoeveelheid pijn van binnenuit.

Hoewel het niet gemakkelijk voor ons is om te begrijpen waarom we dingen doen, is het gemakkelijk te begrijpen dat we niet van buitenaf mogen worden aangevallen. Eenmaal van buitenaf aangevallen, kunnen we er niets aan doen en moet het worden gestopt.

Nadat we voor de tweede keer van binnenuit zijn aangevallen, kunnen we levenslang aan deze situatie vastzitten. Dan stopt het zeker bij de derde keer. Dus als we eenmaal van buitenaf zijn aangevallen, doen we zeker iets om de derde aanval te vernietigen. Omdat we van tevoren zijn gestopt, kunnen we niets doen.

Zie het onder ogen, met hoeveel positieve en bemoedigende dingen worden we geboren? We hebben allemaal goede dingen van God gekregen in en om ons heen. De realiteit is echter dat we niet genieten van deze dingen. Wat voor nut hebben we om elke dag ons werk te doen en op onze kinderen te letten? Dan wordt het zeker moeilijk en moeilijk voor ons om door te gaan met leven.

Nadat we dit feit hebben begrepen, doen we zeker iets om de derde aanval op onze relatie te vernietigen. Als we het laten doorgaan, wordt het echt moeilijk voor ons om dingen een paar keer te doen. Daarom moeten we het opnieuw van buitenaf aanvallen.

We moeten een oplossing vinden voor deze aanval van buitenaf. Anders wordt het heel moeilijk voor ons om het echt te vernietigen, en wordt het gemakkelijk om onze partner te verkrachten. Ten slotte zouden we veel gelukkiger en succesvoller zijn als we een echte en succesvolle oplossing kunnen vinden.