Hsp coach Utrecht

Wisdom, Books, Education, Knowledge, Information

Als ik achterover leun en mezelf observeer, kan ik ook zien dat ik, in tegenstelling tot wat ik eerder zou hebben geloofd, ook de dingen doe die ik helemaal niet wilde doen. Ik zie ook dat mijn angsten zijn bevestigd en dat nu alles wat ik doe ook een keuze is. Het was nooit gemakkelijk om "een van de slechten" te worden in welke levenssituatie dan ook, maar ik zie ook dat ik de macht heb om de loop van mijn leven te veranderen.

Sinds een aantal jaren mag ik mijn klanten door een proces leiden dat anders heel moeilijk zou zijn geweest. Ik help mijn cliënten hun eerlijkheid, hun zorg voor zichzelf en hun dierbaren, en hun vermogen om echt aanwezig te zijn in een wereld die voor hen erg verwarrend en bedreigend kan zijn, nieuw leven in te blazen. Veel van mijn cliënten zijn bang om op bepaalde momenten alleen te zijn in het licht van hun problemen. Het is alsof er geen ontkomen aan is aan de emoties en gevoelens die ontstaan ​​als we te maken hebben met verslavingen, desassimilatie en stoornissen. De waarheid is dat we een verloren strijd voeren en om te winnen moeten we onze gewoonten van denken en voelen veranderen.

Wat te doen als we onze integriteit verliezen?

Als je de weg kwijt bent en in slechte gewoonten vervalt, moet je weten wat je kunt doen om weer op het goede spoor te komen en je verslavingen en disassimilatie kwijt te raken. Het goede nieuws is dat er hulp beschikbaar is. Ik ben notomer siliconen nep siliconen, noch ben ik een dokter, ik ben een oma en ik krijg het allemaal uit in mijn oma. Het resultaat is dat de veranderingen in mijn leven gestaag zijn en op moeilijke gebieden niet meer dagelijks aan de orde zijn. Naarmate mijn kwaliteit van leven verbetert, heb ik minder tijd om me zorgen te maken over de laatste gsm-tip. In plaats daarvan ontwikkel ik strategieën om met de echte crisis om te gaan op een manier die de persoon in staat stelt om toegang te krijgen tot de bron in plaats van ervoor weg te rennen.

1. Ga liggen en sluit je ogen. In het begin is het nodig om je te concentreren op het niet vallen, maar uiteindelijk zullen er momenten zijn waarop het onvermijdelijk is, en dan is het te duur om te vechten.

2. doctoropsie. Er is niets droeviger dan een procedure te ondergaan, maar er zijn maar heel weinig mensen die een significante verandering in je leven zouden aanbrengen als het gratis was.

3. Het doet pijn om vriendschappen te verliezen. Niemand is graag in de buurt van mensen die hen niet eervol behandelen.

4. Onderwijs gaat niet over het vinden van het leerboek, maar het gaat ook over het vormen van het geloof van de ziel over wie je bent.

5. De kunst van het opbouwen van nieuwe relaties begint met het creëren van de realiteit waarin je wilt leven.

6. relaties zijn als puzzels. alleen de oplossing is relatief ten opzichte van de betrokkenen.

7. neem geen genoegen met een primeur, doe zoveel mogelijk huiswerk. Het is van cruciaal belang om te begrijpen wat er eerder is gebeurd om aanwijzingen te krijgen over wat er daarna kan gebeuren.

Hsp coach Utrecht