hoe creëer je grenzen die je veilig houden

Gratis stockfoto met advies, afwachtend, analyse

De meest voor de hand liggende oorzaak is dat de relatie is verouderd, dit geldt vooral voor volwassenen die een traumatische relatie hebben doorgemaakt. Het leven is veranderd en daardoor ook het vermogen van de volwassenen om met elkaar om te gaan. De redenen om een relatie te veranderen zijn voor iedereen verschillend. Dus wanneer je een geliefde verliest, is het begrijpelijk dat het een gat in je leven heeft achtergelaten. Het verlies laat je leeg achter en je vraagt je af wat je nu moet doen.

Er zijn verschillende andere oorzaken voor het veranderen van grenzen. Er kunnen nieuwe uitdagingen ontstaan – nieuwe verantwoordelijkheden voor jullie beiden, of misschien heb je nieuwe ideeën over je leven. Wat de reden ook is, uw grenzen zijn altijd aan verandering onderhevig. Het is heel gewoon voor mensen om veel interessegebieden te hebben. Misschien bent u gepassioneerd door auto's of tuiniert u graag. Omdat uw grenzen veranderen, hebt u ook nieuwe interesses en vraagt u zich af waar u in het plaatje past.

Hieronder vindt u een aantal tips om u te helpen grenzen te stellen die u veilig houden en die u blij maken met uw leven. Een verzorger zijn is veeleisend. Je moet bereid zijn om sommige dingen in je leven op het spel te zetten ten gunste van een ander. Hier zijn wat ideeën om je leven veilig te stellen.

1. Begin een boekenplank

Je moet een plank hebben om je boeken op te zetten. Deze plank kan zo worden georganiseerd dat u ze kunt vinden wanneer u ze nodig hebt. Boeken kunnen op de plank staan en gemakkelijk worden gevonden. Ze zullen er zijn wanneer u ze nodig hebt. Het is belangrijk te weten waar uw boeken zijn, omdat u ze nodig zult hebben wanneer u op stap bent.

2. Houd je mappen georganiseerd

Je mappen! Deze zijn de drie belangrijkste, en net zo belangrijk als je boekenplank. organiseer ze dienovereenkomstig. zet er maar zoveel boeken in als je nodig hebt om ze bij te houden en gemakkelijk kunt terugvinden. Nogmaals, uw boekenplank zal moeten worden georganiseerd op dezelfde manier uw planken worden georganiseerd. Wat je ook aan het doen bent, het zal je vouwplanken betreffen. Daarom zal vanaf nu uw boekenplank moeten worden georganiseerd op dezelfde manier als de jouwe zijn.

3. Leer prioriteiten te stellen

Hoe dan ook, om je boekenplank goed te gebruiken, is het tijd om te leren prioriteiten te stellen. Al die boeken die je maar niet kunt vinden op je boekenplank, of, je mappen en tenslotte, je mappen! Vergeet ze! Organiseer ze! Stop ze in je handbagage, je bagage, je hoed en je portemonnee! Nu kun je dat boek neerleggen waar je het kunt vinden. Je hoeft er niet naar te zoeken.

Organiseren zal u en uw gezin helpen veilig te zijn, terwijl het u een gevoel van voldoening en uw welzijn geeft.